IT-byggesagkyndig

Uanset om applikationer udvikles eksternt eller internt, er det godt at få et nyt sæt øjne på hvad der udvikles og hvordan. 

Derudover er der, især i et kunde- og leverandør-forhold, et behov for at en person på kundesiden kan sikre indsigt i hvad der leveres og kan hjælpe med at faciltiere den tekniske kommunikation med leverandøren. 
Både for at sikre, at det der leveres, er af rette kvalitet og sikre tilliden og det gode samarbejde mellem kunde og leverandør, så der skabes mest mulig værdi.

Jeg har erfaring med mange forskellige domæner, arkitekturer og processer. Jeg har overtaget en del forskellige kodebaser og systemer og været en del af mange forskellige samarbejder, både som leverandør og "kunde".
Jeg har oplevet både at være mistroisk kunde og være leverandør til en kunde som ikke har vidst om de tekniske begrundelser var reelle eller ej. 
I alle disse tilfælde, har tillid være nøglen til at komme bedst muligt igennem med projekterne og få mest mulig værdi ud af det.

Jeg kan bidrage til gennem uvildig sparring, at sikre transparens om de ting der arbejdes på og kan være kundens garant for at de kan have tillid til deres leverandør. (eller interne udviklere:-))

  • Personlige egenskaber
    • Glad, rolig, støttende, ærlig, nysgerrig, konfliktløsende, diplomatisk, coaching og effektiv kommunikation.
    • Grundig, kreativ, pragmatisk, struktureret og værdidrevet.

Full-stack, full-proces devops udvikler og arkitekt